Hodnocení obchodu

4,8 50 hodnocení
5
41x
4
8x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.9.2017
PRUŽNĚ :-)
Avatar autora | 5.12.2016
+ široký sortiment

Avatar autora | 13.11.2016
+ rychlá komunikace

Avatar autora | 5.10.2016
Spokojenost
Avatar autora | 22.8.2016
Bol to môj prvý nákup, takže nemôžem úplne objektívne hodnotiť :-) Objednala som vo štvrtok poobede, v piatok mi už došiel mail z pošty, že balíček prevzali a v pondelok som ho dostala - za dodaciu dobu teda dostávajú plný počet bodov. Ohľadne komunikácie sa nemôžem vyjadriť, nemala som žiadnu potrebu priamo komunikovať či už so zákazníckym centrom alebo s iným oddelením obchodu (ak nerátam odoslanie objednávky cez eshop). Stránky obchodu sa mi zdali celkom prehľadné, ale išla som takpovediac na istotu a za dvoma konkrétnymi vecami, takže som sa tam ani moc nepreklikávala...
Avatar autora | 20.8.2016
velice rychlá dodávka, kvalitní zboží
Avatar autora | 29.1.2016
Je to dobrá nabídka,ale měli byste se zabývat tím,že by mohly být čtverce,obdélníky třeba 30x20 a pod.již zalisované ve folii,jako je rašelina,mě se povedlo pokecat koberec a byl problém.Takhle v zalisovaném by s to jen ohřálo,i když by to bylo dražší,třeba jako to dělají nanrehabilitacích.Kotous
Avatar autora | 24.1.2016
Spokojenost ve všech směrech,
Avatar autora | 5.11.2015
- Objednala jsem si polštářek s motivem noční oblohy a přišel mi bledě modrý.

Avatar autora 26.6.2019
Dobrý den paní Janecká, děkujeme Vám za hodnocení. Mrzí nás, že vám nepřišel polštářek s tímto motivem :(. Přestal se vyrábět a začal se dělat v bledě modrém provedení a na e-shopu jsme to nestihli změnit. Za to se velmi omlouváme. Problém jsme vyřešili a doufáme, že jste i přes to s výrobkem spokojena. Hezký den přeje Profirelax.cz
Avatar autora | 9.5.2015
+ Dost variabilní výběr zboží, myslím, že si vybere každý dle svých zdravotních potřeb:-)

Avatar autora | 18.3.2015
+ rychlost, spolehlivost

doporučuji
Avatar autora 26.6.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, hezký den. Profirelax.cz
Avatar autora | 5.3.2015
Nejdůležitější pro mě bylo, že obchod dodržel avizované tři pracovní dny na vyjádření a pak že objednané zboží dorazilo v pořádku.
Avatar autora 26.6.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení. Profirelax.cz
Avatar autora | 17.1.2015
+ rychlé a pohodlné nakupování z domova
- nevím o žádných

Byla jsem spokojena a mohu všem doporučit
Avatar autora | 9.1.2015
+ Byla jsem velmi mile prekvapena srozumitelnou a pratelskou komunikaci obchodu na webovych strankach.
+ Zbozi bylo pekne zabalene I krabice samotna vykazovala peci a zajem o spokojenost zakaznika. Zbozi jsem jeste nevyzkousela, ale vse se zatim zda byt perfektni.
+ Dekuji.

Avatar autora | 22.12.2014
+ zajímavé zboží
- Dlouhá dodací lhůta na zboží označené skladem.

Avatar autora | 22.12.2014
zajímavé zboží, rychlé jednání, bez problémů
Avatar autora | 8.12.2014
+ Dodávka zboží, které jsem jinde nenašla.
- Nevím

Avatar autora 26.6.2019
Děkujeme za recenzi :-).
Avatar autora | 2.10.2014
+ zboží, které mohu málokde zakoupit.
- - na svých stránkách obchod nabízí možnost výběru dodání zboží(pošta, PPL, osobní odběr).Ve sktečnosti je možnost dodání jen Českou poštou.
- - Na uvedená telefonní čísla obchodu se nelze dovolat
- - na e-mailový dotaz nebyla doručena odpověď.

obchod průměrný, odpovídá českým zvyklostem.
Avatar autora 26.6.2019
Vážená paní R., děkujeme za předchozí nákup i za Vaši recenzi. V době nákupu probíhaly technické úpravy na webu a dočasně se více možností nezobrazovalo, za to se velice omlouváme. Zásilky jinak doručujeme prostřednictvím České pošty i PPL. Osobní odběry na webu neuvádíme, do budoucna je však plánujeme. Odpověď na Váš mail byla zaslána, ale po nějaké době se nám email vrátil jako nedoručitelný. Rádi příště zlepšíme Váš celkový dojem z nákupu. S pozdravem a přáním pěkného dne Team Profirelax.cz
Avatar autora | 14.9.2014
+ Kvalitní zboží za super ceny.
+ Se vším, co jsem objednala, jsem byla na maximum spokojená.
- Musela jsem se upomínat, aby mi bylo zboží zasláno.

Avatar autora | 25.5.2014
+ Přehlednost a cena

Přehlednost při nakupování a hlavně mne překvapila cenová dostupnost.
Nahoru
53 položek celkem