Hodnocení obchodu

4,9 51 hodnocení
5
44x
4
7x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JV Avatar autora | 16.8.2019
MV Avatar autora | 26.7.2019
IP Avatar autora | 3.7.2019
Vždy rychlá a bezproblémová objednávka i komunikace
Avatar autora | 15.9.2017
PRUŽNĚ :-)
Avatar autora | 5.12.2016
+ široký sortiment

Avatar autora | 13.11.2016
+ rychlá komunikace

Avatar autora | 5.10.2016
Spokojenost
Avatar autora | 22.8.2016
Bol to môj prvý nákup, takže nemôžem úplne objektívne hodnotiť :-) Objednala som vo štvrtok poobede, v piatok mi už došiel mail z pošty, že balíček prevzali a v pondelok som ho dostala - za dodaciu dobu teda dostávajú plný počet bodov. Ohľadne komunikácie sa nemôžem vyjadriť, nemala som žiadnu potrebu priamo komunikovať či už so zákazníckym centrom alebo s iným oddelením obchodu (ak nerátam odoslanie objednávky cez eshop). Stránky obchodu sa mi zdali celkom prehľadné, ale išla som takpovediac na istotu a za dvoma konkrétnymi vecami, takže som sa tam ani moc nepreklikávala...
Avatar autora | 20.8.2016
velice rychlá dodávka, kvalitní zboží
Avatar autora | 29.1.2016
Je to dobrá nabídka,ale měli byste se zabývat tím,že by mohly být čtverce,obdélníky třeba 30x20 a pod.již zalisované ve folii,jako je rašelina,mě se povedlo pokecat koberec a byl problém.Takhle v zalisovaném by s to jen ohřálo,i když by to bylo dražší,třeba jako to dělají nanrehabilitacích.Kotous
Avatar autora | 24.1.2016
Spokojenost ve všech směrech,
Avatar autora | 9.5.2015
+ Dost variabilní výběr zboží, myslím, že si vybere každý dle svých zdravotních potřeb:-)

Avatar autora | 18.3.2015
+ rychlost, spolehlivost

doporučuji
Avatar autora 18.8.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, hezký den. Profirelax.cz
Avatar autora | 5.3.2015
Nejdůležitější pro mě bylo, že obchod dodržel avizované tři pracovní dny na vyjádření a pak že objednané zboží dorazilo v pořádku.
Avatar autora 18.8.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení. Profirelax.cz
Avatar autora | 17.1.2015
+ rychlé a pohodlné nakupování z domova
- nevím o žádných

Byla jsem spokojena a mohu všem doporučit
Avatar autora | 9.1.2015
+ Byla jsem velmi mile prekvapena srozumitelnou a pratelskou komunikaci obchodu na webovych strankach.
+ Zbozi bylo pekne zabalene I krabice samotna vykazovala peci a zajem o spokojenost zakaznika. Zbozi jsem jeste nevyzkousela, ale vse se zatim zda byt perfektni.
+ Dekuji.

Avatar autora | 22.12.2014
+ zajímavé zboží
- Dlouhá dodací lhůta na zboží označené skladem.

Avatar autora | 22.12.2014
zajímavé zboží, rychlé jednání, bez problémů
Avatar autora | 8.12.2014
+ Dodávka zboží, které jsem jinde nenašla.
- Nevím

Avatar autora 18.8.2019
Děkujeme za recenzi :-).
Avatar autora | 14.9.2014
+ Kvalitní zboží za super ceny.
+ Se vším, co jsem objednala, jsem byla na maximum spokojená.
- Musela jsem se upomínat, aby mi bylo zboží zasláno.