Ajurvédská masáž

Ayurvéda začala vznikat již před 5000 lety. Zakládá na přírodních léčebných technikách, které se používají dodnes. Ajurvéda se nazývá také jako "Věda o životě". Cílem je vnitřní rovnováha, které dosáhneme například zdravým životním stylem, stravou i pozitivním myšlením. Vnitřní nerovnováha může naopak značit nemoc.

ID-100218580

Existuje mnoho faktorů, které ideální, vyvážený stav narušují. Ajurvéda má tedy za úkol tyto faktory odhalit, eliminovat a vytvořit v těle rovnováhu. Ajurvédské léčebné metody jsou například akupunktura, podávání bylinek, detoxikace, meditace a masáž.

Ajurvédské masáže jsou nyní čím dál více žádané, jelikož při této masáži dochází k uvolnění celého těla a mysli od negativních vlivů - jako je například stres. Při této masáži také dochází k účinněmu vylučování toxinů. Do našeho těla se dostávají chemické látky formou různých léků či konzervovaných potravin, kde se hromadí a narušují energetickou rovnováhu.

Během masáže tělo vylučuje velké množství toxinů, které se hromadí hluboko ve svalových tkáních, kostech i kůži. To napomáhá také lepší regeneraci. Ajurvéda také příznivě ovlivňuje všechny systémy v našem těle; lymfatický, trávicí, dýchací, imunitní, nervový, pohybový systém a podporuje také krevní oběh. Ajurvédská masáž kladně působí na psychický stav jedince a doporučuje se rovněž při poruchách trávení či nespavosti.

Vyzkoušejte ajurvédskou masáž. Většina lázní, wellness center a hotelů nabízí více druhů, takže máte na vybranou. Vyzkoušet můžete masáž hlavy, masáž hlavy, šíje a ramen, masáž chodidel, dále masáž hlavy, šíje a zad nebo masáž celého těla.

K ajurvédské masáži jsou nezbytné speciální ajurvédské oleje, obsahující aktivní látky bylin a kořínků, které naleznete také v našem eshopu.


PŘEJDĚTE DO ESHOPU A VYBERTE SI profesionální masážní olej pro ajurvedu.

 

 

9324_1

9174_z1 9184_z1 9194_z1