Mandlový olej základní 500 ml

Kód: 1523
Tip
Značka: SCHUPP
890 Kč / ks 736 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Madlový olej nejvyšší kvality vhodný pro veškeré využití ve wellness. Ideální k přípravě koupelí, masážních olejů, zábalových směsí atd.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Základní oleje nejvyšší kvality vhodné pro veškeré využití ve wellness. Ideální k přípravě koupelí, masážních olejů, zábalových směsí atd.

Výrobci produktů, které jsou označeny kontrolním znakem „kontrolovaná přírodní kosmetika” kladou požadavky na moderní, přírodní a zejména pokožkou dobře snášející péči. Šetrné zacházení s rostlinnými látkami s ohledem na nejnovější poznatky dodává výrobkům inovaci, péči ochranu, která se odráží v každodenním využití. Při výrobě „kontrolované přírodní kosmetiky” je důležité využití přírodních olejů, tuků a vosků, bylinných extraktů a výtažků z květů nebo aroma z kontrolované výroby či divokého sběru. Vedle pečlivého výběru použitých surovin hraje důležitou roli i ekologická snášenlivost jednotlivých výrobků a metody ochrany životního prostředí, potažmo přírodních zdrojů. Optimální odbouratelnost využitých látek a střídmě využívání recyklovatelných obalů je samozřejmostí.

Mandlový olej patří mezi velice cenné rostlinné oleje. Obsahuje vysoký podíl vitamínů A a E a také řadu minerálních látek. Zklidňuje suchou pokožku a dodává jí pocit hebkosti. Nachází široké uplatnění ve výrobě kosmetických produktů. Regeneruje pokožku a hodí se i pro podrážděnou pokožku miminek. Příznivě ovlivňuje akné a zlepšuje stav pokožky při výskytu ekzémů. Je skvělým základem k přípravě vlastních kompozic přírodních aromatických masážních olejů za pomoci éterických olejů.

Složení (INCI):

Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Doplňkové parametry

Kategorie: LÁZNĚ A WELLNESS
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

schupp

Firma Schupp není žádným nováčkem na trhu. Její historie sahá až do roku 1934, kdy byla založena Dr. Ludwigem Schuppem. První výrobky obsahovaly olej z výtažků jehlic borovice. Během druhé světové války však byla zničena celá výroba. Nic však nezabránilo jejímu opětovnému rozvoji a výstavbě.

Firma setrvá v rodinné tradici a věnuje se i nadále výrobě produktů v oblasti wellness, masáží a přírodní kosmetiky.

Z nepřeberného množství produktů této firmy jmenujme například masážní oleje, pěnivé koupelové oleje, přírodní oleje či zábaly.