Airex balanční kladina 162 x 24 x 6 cm modrá

Kód: 92022
2 904 Kč / ks 2 400 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
25.4.2024

Kladina AIREX vyvinuta zejména pro cvičení rovnováhy a využívá se zejména ve fyzioterapii. Rozměr kladiny 160 x 24 x 6 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kladina AIREX vyvinuta zejména pro cvičení rovnováhy a využívá se zejména ve fyzioterapii.

Balance Beam kladina je další z řady výrobků AIREX, vyrobeného z měkkého pěnového materiálu. Je založen na tvaru klasické kladiny. Kladina AIREX je vhodná k procvičování rovnováhy, stability stání, motorického cvičení a udržování balančních schopností ve fyzioterapii. Je vyrobena ze stejného kvalitního materiálu jako nestabilní plocha AIREX. Výborný výrobek pokud chcete pracovat na statické nebo dynamické stabilizaci. Pro zvýšení obtížnosti je možné kladinu obracet širší stranou vzhůru.
 
Rozměr kladiny: cca 160 x 24 x 6 cm.
Hmotnost: cca 0,9 kg.

Produkty Airex
 
Produkty Airex jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který je využíván pro své výborné destabilizační vlastnosti. Tyto pomůcky jsou používány při cvičení balančních schopností, motoriky, stability. Nestabilní plochy mají široké pole využití od preventivních cviků, rehabilitace až po fitness. Výhodou provedených cviků s Balance Beamem je v tom, že jsou zapojovány hlubší svaly oproti cvikům, bez této pomůcky. Kontrolní funkce mozku jsou aktivovány a receptory v oblasti kloubů a vazivové tkáně jsou stimulovány silněji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: